האתר שלנו נמצא בתהליכי שדרוג, גלו סלחנות אם נתקלתם בבאג כלשהו

בלוג עדכונים שוטפים >>

דווקא עכשיו הלוביסטים של הטייקונים עובדים שעות נוספות נגד הציבור

131358401_4096722233690486_2819699133229785272_n
היום פורסם ב״כלכליסט״ שמספר החברות שהתחמשו בלוביסטים כדי שייצגו אותן מול הכנסת והממשלה עלה ב-29%. פייזר, נטפליקס, ויסוצקי, קוקה קולה, מליסרון וגזית גלוב הן רק כמה דוגמאות מרשימה ארוכה.
התזמון אינו מקרי. בתקופות משבר מתקבלות החלטות של מיליארדים בהינף יד, ובזמן שאתם מנסים לשרוד את הקושי הכלכלי, התאגידים הגדולים שוכרים לוביסטים שידאגו להם, שיחברו וילחצו לטובת החלטות שמשמעותן רווחים בסכומי עתק עבור תאגידי הענק. עבור חברה גדולה במשק, התשלום החודשי של כמה עשרות אלפי שקלים למשרד לובי הוא זניח לחלוטין לעומת פוטנציאל הקופון שהם יוכלו לגזור עלינו.
זה הזמן להצטרף ללובי הציבורי היחיד שעומד מול הטייקונים ותאגידי הענק, ונלחם בשביל האינטרס של האזרח הקטן. אצלנו לא צריך עשרות אלפי שקלים לחודש, ניתן להצטרף בכל סכום לבחירתכם.
עזרו לנו להוכיח שכסף קטן של רבים מנצח כסף גדול של מעטים.
צריכים אתכם בלובי של ה-99%: https://bit.ly/3ngBSZj

הארגון היחיד שמקדם את האינטרס למען הציבור הרחב!

לובי 99 הוא הארגון היחיד שפועל רק על סמך דמי החבר שלכם.
כל סכום משמעותי!
הצטרפו ל- 20,351 חברי לובי, תומכים קבועים בפעילותנו.

עקבו אחרי הפעילות שלנו! הרשמו וקבלו ניוזלטר שבועי

אנחנו משתמשים בקוקיז! האתר עושה שימוש בקוקיז לצרכי תפעול, מדידה ושיווק. ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.

בנקאות פתוחה

סייענו להעברת הרפורמה בבנקים, שאמורה להקל על פתיחת בנקים חדשים, והכנסנו לתוכה סעיפים רבים המקדמים את האינטרס הציבורי על פני האינטרסים של הבנקים.​