האתר שלנו נמצא בתהליכי שדרוג, גלו סלחנות אם נתקלתם בבאג כלשהו

בלוג עדכונים שוטפים >>

כשהלוביסטים של בעלי ההון עושים פיליבסטר

איך יודעים שהצעת החוק בה דנה ועדת הכספים בימים אלו תחת השם האפרורי ״מיסוי רווחים לא מחולקים״ תפגע בכיס של האלפיון העליון?
רק תראו כמה מאמצים הם משקיעים בניסיון לטרפד אותה: הוועדה מלאה עד אפס מקום בלוביסטים, שגם נותנים עבודה מאחורי הקלעים, בעלי עניין מביאים ״מומחים״ שלא טורחים להירשם בפרוטוקול כמייצגים, ואת הכל אנחנו חושפים.
הפעם, מנכ״לית הלובי, עו״ד לינור דויטש – Linor Deutsch, עלתה על האסטרטגיה לדחות ולדחות את הדיונים, כך שהחוק ייכנס לתוקף באיחור של שנה. עם 16 שנות ניסיון בכנסת, הטריקים האלה כבר לא עובדים עליה.
נמשיך להגיע לדיונים כדי לעצור את ההטעיות והלחצים, ולגרום לאלפיון העליון לשלם מס אמת, כמו כולנו.
הצטרפו ללובי 99 – הלובי הציבורי ותמכו בפעילות שלנו בהוראת קבע חודשית ? https://bit.ly/3DgYqpH

הארגון היחיד שמקדם את האינטרס למען הציבור הרחב!

לובי 99 הוא הארגון היחיד שפועל רק על סמך דמי החבר שלכם.
כל סכום משמעותי!
הצטרפו ל- 20,364 חברי לובי, תומכים קבועים בפעילותנו.

עקבו אחרי הפעילות שלנו! הרשמו וקבלו ניוזלטר שבועי

אנחנו משתמשים בקוקיז! האתר עושה שימוש בקוקיז לצרכי תפעול, מדידה ושיווק. ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.

בנקאות פתוחה

סייענו להעברת הרפורמה בבנקים, שאמורה להקל על פתיחת בנקים חדשים, והכנסנו לתוכה סעיפים רבים המקדמים את האינטרס הציבורי על פני האינטרסים של הבנקים.​