האתר שלנו נמצא בתהליכי שדרוג, גלו סלחנות אם נתקלתם בבאג כלשהו

בלוג עדכונים שוטפים >>

דורשים שקיפות גם ברשות הרגולציה

השבוע השתתפנו בשני דיונים על הרפורמה ברגולציה, במסגרתה מוקמת רשות שתפקח על איכות התהליך שמבצעים הרגולטורים בקביעת רגולציה חדשה ובבחינת הקיימת. אנחנו רוצים למנוע את המצב השורר כיום, בו טייקונים וחברות ענק יכולים לעצב את הרגולציה לפי הצרכים הכלכליים שלהם.
צפו בסמנכ"לית הלובי, מרב דוד, דורשת שפעילות הרשות והרגולטורים תהיה שקופה וכך באמת תשרת את הציבור והעסקים הקטנים, ולא את הטייקונים והחברות הגדולות במשק.
עשינו עבודת הכנה רבה לקראת הדיונים הללו (נייר עמדה שהוצאנו בתגובות) ולשמחתנו, נראה שחברי ועדה רבים תומכים בנושא. אנחנו ממשיכים לעבוד כדי לוודא שהרשות באמת תמלא את תפקידה, ולא תהיה "שבויה" בידי בעלי הכוח.
רוצים לסייע לנו לקדם את האינטרס של הציבור בהליכי חקיקה? הצטרפו: https://bit.ly/3Bog5Gd


הארגון היחיד שמקדם את האינטרס למען הציבור הרחב!

לובי 99 הוא הארגון היחיד שפועל רק על סמך דמי החבר שלכם.
כל סכום משמעותי!
הצטרפו ל- 20,364 חברי לובי, תומכים קבועים בפעילותנו.

עקבו אחרי הפעילות שלנו! הרשמו וקבלו ניוזלטר שבועי

אנחנו משתמשים בקוקיז! האתר עושה שימוש בקוקיז לצרכי תפעול, מדידה ושיווק. ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.

בנקאות פתוחה

סייענו להעברת הרפורמה בבנקים, שאמורה להקל על פתיחת בנקים חדשים, והכנסנו לתוכה סעיפים רבים המקדמים את האינטרס הציבורי על פני האינטרסים של הבנקים.​