האתר שלנו נמצא בתהליכי שדרוג, גלו סלחנות אם נתקלתם בבאג כלשהו

בלוג עדכונים שוטפים >>

ברוכים הבאים ל-49 חברי הכנסת החדשים – הלוביסטים כבר ממתינים לכם במסדרונות

59426598_2634142693281788_3521304335776481280_n

היום אחה"צ יושבעו הח"כים ובקרוב הכנסת ה-21 תתחיל לעבוד. בכנסת החדשה יהיו לא פחות מ-49 ח"כים חדשים (!), בערך 40% מכל חברי הכנסת.

מדובר ב-49 "שחקנים חדשים", שייקח להם עוד קצת זמן ללמוד מהי הצעה לסדר היום, דיון מהיר או שאילתא. מי שיהיו שם כדי לעזור להם הם ״השחקנים החוזרים״ שנמצאים בכנסת כבר שנים רבות וכל הזמן – הלוביסטים של הטייקונים והחברות הגדולות, שתמיד יתנדבו לסייע, להדריך, להסביר ולעזור ללמוד את נבכי השפה ודרכי ההתנהלות הפרלמנטרית והתקשורתית הנלווית אליה.

העיתונאית לינוי בר גפן סיפרה באירוע יום ההולדת האחרון שלנו שכשהיא התחילה את דרכה ככתבת פוליטית בכנסת, מי ש״קיבלו את פניה״ במשכן והיו נכונים לעזור ולהדריך היו הלוביסטים. מאז עברו כמעט 20 שנה, אבל לא הרבה השתנה…

לא הרבה, מלבד העובדה שעכשיו יש לובי ציבורי וחמישה לוביסטים ציבוריים שתפקידם לעבוד יום-יום, שעה-שעה לטובת הציבור, ולעזור לח"כים לעשות כך גם כן.

אנחנו רוצים לברך את חברי הכנסת החדשים (וגם את הוותיקים כמובן) ולאחל להם שיפעלו רק לטובת האינטרס הציבורי. אנחנו מבטיחים להיות שם, לסייע להם בכתיבה ובקידום של הצעות חוק לטובת הציבור, להגיש להם ניירות עמדה מקצועיים ומנומקים בנושאים חברתיים-כלכליים שונים שיקלו עליהם את העבודה בוועדות ויסייעו להם למפות את האינטרסים בכל סוגיה, לטייב את עבודתם מול משרדי הממשלה השונים, ובקיצור – לעמוד לצידם בכל נושא רלבנטי כדי להקל עליהם את שליחותם ולוודא שהם לא מתבלבלים בדרך או שחוסר נסיונם מנוצל על ידי טייקון כזה או אחר.

בהצלחה לכולם. הצלחתכם – הצלחתנו.

מאחלים לכם ולעצמנו שלא תתבלבלו מטייטלים וכיבודים, ותזכרו תמיד בשם מי אתם יושבים שם. אנחנו מצידנו נעשה הכל כדי להזכיר לכם.

חשוב לכם שמול 215 לוביסטים מסחריים יעמדו לוביסטים ציבוריים שעזרו לח"כים לדאוג לאינטרסים של הציבור? הצטרפו עכשיו ללובי הציבורי ועזרו לנו לאזן את המשוואה: https://bit.ly/2J3R7DM

הארגון היחיד שמקדם את האינטרס למען הציבור הרחב!

לובי 99 הוא הארגון היחיד שפועל רק על סמך דמי החבר שלכם.
כל סכום משמעותי!
הצטרפו ל- 20,624 חברי לובי, תומכים קבועים בפעילותנו.

עקבו אחרי הפעילות שלנו! הרשמו וקבלו ניוזלטר שבועי

אנחנו משתמשים בקוקיז! האתר עושה שימוש בקוקיז לצרכי תפעול, מדידה ושיווק. ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.

בנקאות פתוחה

סייענו להעברת הרפורמה בבנקים, שאמורה להקל על פתיחת בנקים חדשים, והכנסנו לתוכה סעיפים רבים המקדמים את האינטרס הציבורי על פני האינטרסים של הבנקים.​