האתר שלנו נמצא בתהליכי שדרוג, גלו סלחנות אם נתקלתם בבאג כלשהו

בלוג עדכונים שוטפים >>

מדברות על כלכלה והאינטרס הציבורי עם קארין אלהרר

מה קארין אלהרר חושבת על צנזור הפרוטוקולים הממשלתיים בענייני הקורונה? מה המסרים שהמדינה קיבלה מארה"ב בנוגע לנובל אנרג'י? ומה דעתה על הקשר של יאיר לפיד עם נוני מוזס?

בסקר שערכנו בקרב חברי/ות ועוקבי/ות לובי 99, עלה כי 57% עדין מתלבטים למי להצביע. בדיוק בשביל נוצר פרויקט 'מדברים על כלכלה והאינטרס הציבורי' – סדרת שיחות עם פוליטיקאים בנושאים כלכליים חברתיים חשובים, שהתקשורת בוחרת שלא לעסוק בהם.

בפרק השישי בסדרה- מנכ"לית הלובי עו"ד לינור דויטש, בשיחה עם קארין אלהרר, מקום 4 ברשימת 'יש עתיד', ולשעבר יו"ר ועדת ביקורת המדינה (ואכן יש לה ביקורת).

הארגון היחיד שמקדם את האינטרס למען הציבור הרחב!

לובי 99 הוא הארגון היחיד שפועל רק על סמך דמי החבר שלכם.
כל סכום משמעותי!
הצטרפו ל- 20,624 חברי לובי, תומכים קבועים בפעילותנו.

עקבו אחרי הפעילות שלנו! הרשמו וקבלו ניוזלטר שבועי

אנחנו משתמשים בקוקיז! האתר עושה שימוש בקוקיז לצרכי תפעול, מדידה ושיווק. ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.

בנקאות פתוחה

סייענו להעברת הרפורמה בבנקים, שאמורה להקל על פתיחת בנקים חדשים, והכנסנו לתוכה סעיפים רבים המקדמים את האינטרס הציבורי על פני האינטרסים של הבנקים.​